Medewerkers

Zoals het woord vertrouwenspersoon al zegtā€¦ bij mij kun je in het volste vertrouwen terecht met meldingen over ongewenste omgangsvormen die jou zijn overkomen. Ook over integriteitsvraagstukken kun je bij me terecht. Ik vertel niemand dat jij contact met me hebt gezocht tenzij jij het goed vindt. Ik maak geen verslag waarin jouw naam of situatie voorkomt.
Samen met jou bekijk ik wat er nodig is, zodat jij jouw werk weer veilig en met plezier kunt doen. Jij houdt zelf de regie over het proces; ik sta je daarin bij.

Hoe kun je mij bereiken?

Wil je je verhaal kwijt, dan kun je me altijd bellen of een mail sturen. Geef aan dat je me wilt spreken als vertrouwenspersoon. Als je inspreekt, zeg dan duidelijk je naam, waar je werkt en je telefoonnummer. Bij eerste gelegenheid en altijd binnen 24 uur, neem ik telefonisch contact met je op.
Mail naar info@jorieluistert.nl of bel op: 06 4610 3540

Goed om te weten

Als je bij mij komt, denk ik met je mee en adviseer over mogelijke stappen. Ik begeleid jou totdat je je weer veilig voelt. Soms verwijs ik je door naar bijv. de huisarts, bedrijfsarts of maatschappelijk werker.

Wat doe ik niet?

Ik bemiddel niet in een arbeidsconflict. Ik neem het probleem niet van je over en ik ga ook niet onderzoeken of uitzoeken wie er gelijk heeft.

Terug