Werk met mij

Met mij samenwerken zodat jij je leven kunt leven zoals jij dat graag zou willen en weer met plezier aan het werk kunt zijn, kan op allerlei manieren. Kies dat wat het beste bij jou past en waar jij aan toe bent.

GRATIS E-BOOK

Download in ieder geval het gratis e-book met mijn vijf belangrijkste tips. Daarmee kun je vandaag al aan de slag.


Masterclass ‘van teveel stress aan je hoofd naar happy met je leven’

MAANDAGAVOND 11 MAART 19.30 UUR (duur: 1,5 uur)

We gaan samen aan de slag zodat jij weet hoe je weer happy kunt leven en met plezier kunt werken! Leerzaam en handig, want je krijgt heel veel tips. Pak pen en papier bij de hand, zodat je vastlegt waar je mee aan de slag gaat na de masterclass.

Waar? online! Na jouw aanmelding ontvang je tijdig een link naar de teamsessie. 

We bespreken:

– Wat is stress eigenlijk? (wist je dat je stresssysteem ALTIJD op AAN staat?)
– Hoe kom je van uitgerust naar overspannen? Waar zit de sluipmoordenaar die ongemerkt toeslaat?
– En vooral: hoe zorg je ervoor dat je NIET met burn-out klachten op de bank komt te liggen en helemaal niks meer kan. Maar juist weer happy gaat leven en met plezier werken.


Gratis sessie van 60 minuten

Je weet het gewoon niet. Zijn jouw klachten nou normaal of is het belangrijk dat je nu ingrijpt? Je voelt wel dat je iets moet doen, maar wat?
Tijdens de gratis sessie luister ik naar je. Jij kunt je verhaal bij me kwijt. In vertrouwen.

Om de tijd tijdens jouw gratis sessie zo goed mogelijk te benutten, vraag ik je om vooraf een kort vragenformulier in te vullen. Daarmee heb ik al een eerste indruk en kan ik gerichter met je in gesprek. Je krijgt van mij tenminste drie adviezen waar je direct wat aan hebt.