WERK MET MIJ

Met mij samenwerken zodat jij je leven kunt leven zoals jij dat graag zou willen en weer met plezier aan het werk kunt zijn, kan op allerlei manieren. Kies dat wat het beste bij jou past en waar jij aan toe bent.

GRATIS E-BOOK
Download in ieder geval het gratis e-book met mijn vijf belangrijkste tips. Daarmee kun je vandaag al aan de slag.


Donderdag 6 april om 19.30 uur


ONLINE MASTERCLASS:
VAN TEVEEL STRESS AAN JE HOOFD
, NAAR HAPPY MET JE LEVEN


Gratis sessie van 30 minuten

Je weet het gewoon niet. Zijn jouw klachten nou normaal of is het belangrijk dat je nu ingrijpt? Je voelt wel dat je iets moet doen, maar wat?
Tijdens de gratis sessie luister ik naar je. Jij kunt je verhaal bij me kwijt. In vertrouwen.

Om de tijd tijdens jouw gratis sessie zo goed mogelijk te benutten, vraag ik je om vooraf een kort vragenformulier in te vullen. Daarmee heb ik al een eerste indruk en kan ik gerichter met je in gesprek. Je krijgt van mij tenminste drie adviezen waar je direct wat aan hebt.