100 koppen koffie

Ik luisterde naar 100 mensen , alleen maar luisteren, om ze nog beter te leren kennen. Luisteren naar mensen die ik al best goed kende, om te weten te komen hoe zij in het leven staan, voor welke moeilijke beslissingen ze in het leven kwamen te staan en wat hun missie in het leven is.

Ik deed het en wauw, wat leerde ik veel van deze 100 mensen!  Daarom 100 verhalen van 100 mensen waarmee ik een kop koffie dronk. Ik luisterde naar hun verhalen, naar moeilijke momenten in hun leven, persoonlijke successen en levenswijsheden. Deze verhalen inspireren en zetten aan tot nadenken.

Wil jij mijn boek kopen?

Het boek kun je online bestellen bij Boekengilde.nl en Bol.com.

Reacties

Een niet alledaags boek met een toegankelijke schrijfstijl. Na het lezen van één verhaal smaakt het naar meer!”, Marcel de Veen – journalist Dagblad de Limburger

Het leest lekker vlot weg. Precies waar ik van houd! Leuk al die levenstips die je al lezend krijgt. Ik denk dat er voor iedere lezer een mooie boodschap in zit. Mooi deze storytelling! ”, Bianca Roemaat
(auteur van ‘Wat maak je me nu?!’ en horecajournalist van andere smaakmakende teksten)
In de krant: Dagblad De Limburger – 23 augustus 2019

Voor jou: e-book

 

Vlak na een koffiegesprek, plaatste ik een korte beschrijving van het gesprek en een quote van de gesprekspartner op social media. Deze quotes bundelde ik in
dit e-book.